Skupina IBA Group otevírá nové zastoupení v Bulharsku

Skupina IBA Group otevírá nové zastoupení v BulharskuDvacátého šestého března skupina IBA Group oznámila otevření nové pobočky v Bulharsku. Právně byla zaregistrována pátého listopadu 2017. IBA Bulharsko se nachází v Burgasu, druhém největším městě na bulharském černomořském pobřeží a čtvrtém největším městě Bulharska.

IBA Bulharsko je páté centrum vývoje softwaru v rámci IBA; první čtyři jsou IBA Bělorusko v Minsku a Gomelu, IBA CZ v městech Praze, Brně a Ostravě v České republice, IBA Slovensko v Bratislavě a IBA Kz ve městě Astana v Kazachstánu. Nově založená IBA Bulharsko bude sloužit jako další rozšíření sítě zastoupení, které skupina IBA vytvořila po celém světě.

Vývojové centrum skupiny IBA v Bulharsku se bude zaměřovat na vývoj aplikací pro mainframy. IBA Bulharsko bude využívat rozsáhlé znalosti a zkušenosti, které skupina IBA nasbírala za svoji pětadvacetiletou historii ve vývoji, údržbě a podpoře systémů a aplikovaného software na různých mainframových platformách.

Patnáctého března se delegace skupiny IBA setkala s panem Dimitarem Nikolovem, starostou Burgasu. Pan Nikolov přivítal novou firmu a popřál IBA Bulharsko úspěch v jejím nadcházejícím úsilí.

Skupina IBA Group otevírá nové zastoupení v Bulharsku

O skupině IBA Group

Skupina IBA Group je jedním z největších poskytovatelů služeb v oblasti IT ve Východní Evropě. Zabývá se vývojem softwaru, migrací, údržbou, podporou a konzultacemi pro více než 2500 IT a obchodních profesionálů. Mimo ústředí v Praze v České republice má IBA Group kanceláře a vývojová centra také ve Spojených státech, Velké Británii, Německu, České republice, Bělorusku, Bulharsku, Jižní Africe, na Kypru, v Rusku, na Ukrajině, v Kazachstánu a na Slovensku. IBA se zaměřuje na systémy typu mainframe, průmyslové aplikace, webová řešení, SAP a ostatní ERP systémy, business inteligence a mobilní aplikace. Skupina IBA byla oceněna Mezinárodní Asociací Profesionálů v Outsourcingu (IOAP) jako jedna z top společností v žebříčku The Global Outsourcing 100 v kategorii „Leaders“ a také jaké jedna z největších softwarových společností na světě v žebříčku Software Magazine’s Software 500. V letech 2017, 2015, 2014, 2012 a 2011 vyhrála skupina IBA ceny IT Europa’s European IT & Software Excelence. Pro více informací navštivte http://ibagroupit.com