Organizace IAOP® udělila společnosti IBA Group v rámci žebříčku GO 100 titul Super Star

Společnost IBA Group byla zařazena do kategorie Leaders v rámci žebříčku 2017 Global Outsourcing 100 Dne 15. června zveřejnila organizace IAOP® žebříček Global Outsourcing 100®, tzn. seznam předních světových poskytovatelů outsourcingových služeb ve speciální inzertní příloze žebříčku 2nd Quarter 2016 FORTUNE 500 časopisu FORTUNE®.

Společnost IBA Group byla zařazena do kategorie Leaders a v rámci žebříčku 2017 Global Outsourcing 100 oceněna titulem Super Star za dlouhodobě vynikající výsledky a dále titulem Top Company (tzn. hvězdičkou v příslušné kategorii) v oblastech reference zákazníků, ocenění a certifikáty, programy inovace a programy společenské odpovědnosti podniku.

Žebříček Global Outsourcing 100, sestavovaný letos již pojedenácté, uvádí nejlepší poskytovatele outsourcingových služeb na světě. Daný seznam vychází z přijatých žádostí a samotné hodnocení je založeno na přísné hodnoticí metodologii, jejíž součástí je posudek nezávislého panelu členů IAOP, kteří mají jako zákazníci rozsáhlé zkušenosti s výběrem poskytovatelů outsourcingových služeb pro své organizace.

Žebříček Global Outsourcing 100 zahrnuje jak větší etablované globální společnosti, tzv. „Leaders“, tak menší, rychle se rozvíjející společnosti, tzv. „Rising Stars“, s ročním obratem do 50 milionů dolarů a/nebo méně než 5000 zaměstnanci. Společnosti jsou nejprve rozděleny podle příslušných kritérií do kategorií Leaders nebo Rising Stars a na základě pěti níže uvedených hledisek následně hodnoceny:

1. Velikost a růst, podle obratu, počtu zaměstnanců a globální působnosti.

2. Reference zákazníků, na základě hodnocení předních zákazníků společnosti.

3. Ocenění a certifikáty, na základě prokazatelné pověsti v rámci odvětví a příslušných profesionálních certifikací pro organizaci i jednotlivce.

4. Programy inovace, na základě specifických programů a jejich výsledků, které vedou ke vzniku nových forem hodnoty pro zákazníky.

5. Společenská odpovědnost podniku (CSR), vykazovaná prostřednictvím podnikových programů a jejich výsledků. Jedná se o programy zaměřené na zapojení do komunity a její rozvoj, pracovní podmínky, lidská práva, spravedlivé provozní postupy, dopad na životní prostředí, zákaznické otázky a řízení organizace.

Zařazení do seznamu vychází z celkových výsledků ve výše uvedených oblastech. Všechny společnosti uvedené na seznamu prokázaly vynikající výsledky v celosvětovém měřítku. Hvězdičky jsou pak udělovány těm firmám, které alespoň v jedné kategorii dosáhly mimořádných úspěchů.

„Zákazníci vědí, že jsou jim k dispozici stovky kvalifikovaných poskytovatelů služeb a konzultantů, nicméně nyní potřebují zjistit, čím je každý z nich jedinečný. A právě to je cílem žebříčků Global Outsourcing 100 a World’s Best Advisors. Jsme rádi, že jsme mohli IBA Group zařadit mezi nejlépe hodnocené společnosti podle hodnocení zákazníků, ocenění a certifikací, programů inovace a společenské odpovědnosti podniku a také že jsme jí v rámci žebříčku Global Outsourcing 100 mohli udělit titul Super Star za dlouhodobě vynikající výsledky,“ uvedla generální ředitelka organizace IAOP Debi Hamillová.

„IBA Group byla mezi společnosti v kategorii Leaders žebříčku Global Outsourcing 100 zařazena již popáté. Opakovaně jsme projevili odhodlání dosáhnout nejvyšších standardů v oblasti excelence, zákaznických služeb, inovace a společenské odpovědnosti. Žebříček Global Outsourcing 100 poskytuje konzistentní pohled na výsledky společnosti ve srovnání s konkurencí v daném odvětví. V letošním roce IBA Group nejen potvrdila své čtyři hvězdičky z loňského roku, ale v rámci žebříčku Global Outsourcing 100 také získala titul Super Star za dlouhodobě vynikající výsledky. Věřím, že tento úspěch mluví sám za sebe. Na to, abychom odpočívali na vavřínech, však není čas. Budeme proto pokračovat v práci, rozvíjet se a usilovat o dosažení dalších cílů a úspěchů,“ dodal předseda představenstva IBA Group Sergej Levteev.

Zobrazit žebříček 2017 Global Outsourcing 100

© 1993-2017 IBA Group a.s.