IAOP® zahrnula společnost IBA Group do žebříčku Global Outsourcing 100

IAOP® zahrnula společnost IBA GROUP do žebříčku Global Outsourcing 100Dne 21. 2. 2018 IAOP® zveřejnila na americkém Světovém summitu outsourcingu v Orlandu žebříčky The Global Outsourcing 100® a Nejlepší světoví poradci pro outsourcing. Společnost IBA GROUP byla šestý rok po sobě zařazena mezi společnosti The Global Outsourcing 100® v kategorii Leader.

„V dnešní ekonomice je důležitější než kdy jindy, aby zadavatelé byli schopni snadno rozpoznat a vybrat správnou společnost pro své outsourcingové potřeby,“ uvedl Debi Hamill, ředitel asociace IAOP. „Žebříčky The Global Outsourcing 100 a Nejlepší světoví poradci jsou nepostradatelné nástroje, které společnosti využívají při rozhodování. Poskytují podnikům cenné informace o outsourcingovém průmyslu, předních i nově vznikajících poskytovatelích služeb a poradcích a informují, které klíčové faktory vývoje sledovat.

The Global Outsourcing 100 oceňuje celosvětově nejlepší poskytovatele a poradce v oblasti outsourcingových služeb. Žebříček je založen na obdržených přihláškách a posuzování probíhá na základě rigorózní posuzovací metodologie, která zahrnuje nezávislý posudek od panelu zákazníků, členů IAOP, kteří mají rozsáhlé zkušenosti ve vybírání outsourcingových poskytovatelů a poradců pro své společnosti.“ V roce 2018 vedou panel ředitel IAOP Debi Hamill a její předseda Michael F. Corbett.

Aby zajistil širokou spoluúčast napříč průmyslem, zahrnuje žebříček The Global Outsourcig 100 jak větší a již etablované globální firmy, nazývané „Leaders“, tak také menší, rychleji rostoucí firmy s méně než 50 miliony dolary ročního obratu a/nebo méně než pěti tisíci zaměstnanci, označené jako „Rising Stars“. Společnosti jsou nejprve seřazeny podle kritérií pro Leadery nebo Rising Stars a následně ohodnoceny v závislosti na čtyřech posuzovaných oblastech. Závěrečný seznam obsahuje 75 Leaderů a 25 Rising Stars.

Pro rok 2018 bylo vybráno a ohodnoceno těchto pět oblastí:

1. Velikost a růst měřené obratem, zaměstnanci a globálním povědomím o společnosti

2. Zákaznické reference prokázané prostřednictvím hodnoty vytvářené největšími zákazníky společnosti

3. Ceny a osvědčení prokazující hodnotu vznikající skrze uznání v průmyslu, a relevantními organizačními a individuálními profesními osvědčeními

4. Inovační programy prokázané prostřednictvím specifických programů a jejich výstupů, které vytváří nové druhy hodnot pro zákazníky

5. Společenská odpovědnost korporátu (CSR), doložená pomocí korporátních programů a výstupů, zahrnujících témata jako komunitní zapojení a rozvoj, pracovní podmínky, lidská práva, morální pracovní postupy, dopady na životní prostředí, zákaznické podněty a řízení organizace.

Celkové skóre z výše uvedených oblastí rozhodují o zařazení na seznamech. Všechny společnosti, zařazené v seznamech, prokázaly svoji globální významnost. Plné „hvězdy“ budou uděleny všem společnostem, které vyniknou v jedné nebo více posuzovaných kategoriích.

Organizace IAOP® zařadila IBA Group žebříčku 2018 Global Outsourcing 100 do kategorie Leaders

O IAOP

IAOP je globální asociace, která spojuje zákazníky, poskytovatele a poradce ve spolupracujícím, na znalostech založeném prostředí, které prosazuje profesní a organizační vývoj k dosažení zlepšení modelů a výstupů obchodních služeb. Naši členové a spolupracovníci celosvětově prohlubují své znalosti na konferencích IAOP, učí se navzájem na setkáních poboček IAOP, jsou trénováni a certifikování na kurzech a workshopech IAOP a spojují se skrze sociální média IAOP s jediným cílem: zlepšit obchodními výsledky. Ať už jste zákazník, poskytovatel nebo poradce, nováček v oblasti kolaboračních modelů jako je outsourcing nebo zkušený profesionál, IOAP spojí Vás a Vaši organizaci s naší stále se rozšiřující globální komunitou a zdroji, které potřebujete, aby Vaše společnost dosáhla výsledků, které si žádá a slouží. Pro více informací navštivte www.IAOP.org