IBA CZ se stala Microsoft Silver Partnerem

IBA CZ je Microsoft Silver Partnerem v oblasti Application Development, zejména pro technologie SharePoint, Dynamics 365 a Azure.

Společnost IBA CZ splnila všechna kritéria, jako jsou obchodní i technické certifikace lidí a potřebné reference, pro získání certifikace Microsoft Silver Partner v oblasti Application Development.

IBA CZ se tímto krokem zařadila mezi přední dodavatele řešení založených na technologiích Microsoft. Konkrétně se zabýváme zejména technologiemi SharePoint, Dynamics 365 a Azure. Pro naše zákazníky je to potvrzení odbornosti a garance profesionality vývojového týmu IBA CZ.

„Těší nás, že jsme se stali součástí Microsoft Partner Network na úrovni Silver a oceňuji úsilí našich zaměstnanců při certifikacích a práci na projektech, které byly do procesu certifikace zahrnuty. Věřím, že v rozvoji technologií Microsoft budeme i nadále pokračovat. Dalším milníkem je pro nás partnerství na úrovni Gold,“ říká Aleš Hojka, generální ředitel IBA CZ a IBA Slovakia.