IBA Group zvítězila evropsku IT & Software Excellence Award 2015

IBA Group získala evropskou cenu IT Excellence za systém výběru jízdnéhoSpolečnost IBA Group byla vyhodnocena jako vítěz evropských cen IT & Software Excellence 2015. Tato ocenění pořádá agentura IT Europa, která vybírá z pozvaných účastníků z řad nezávislých poskytovatelů softwaru (ISV), poskytovatelů řešení a systémových integrátorů.

IBA Group postoupila do užšího výběru poskytovatelů řešení ve dvou kategoriích – vertikální řešení roku a řešení pro veřejný sektor a komunální služby roku. V obou kategoriích IBA Group soupeřila s dalšími šesti finalisty. Nakonec IBA Group zvítězila v kategorii vertikálních řešení.

Agentura IT Europa uvedla: „V průběhu letošních cen IT & Software Excellence Awards se projevila obnova sebedůvěry v odvětví, přičemž porota udělila některá z nejvyšších hodnocení v historii. Ceny byly letos udělovány již sedmý rok. Za zmínku stojí, že úspěchu dosáhly společnosti z různých zemí Evropy, a to s projekty nejrůznějšího typu od open-source řešení šetřících náklady v NHS ve Spojeném království až po systém automatického výběru jízdného v Minsku.“

IBA Group získala evropskou cenu IT Excellence za systém výběru jízdnéhoJohn Garratt, předseda poroty, uvedl: „Evropské IT odvětví může být právem hrdé na to, co v období převratných změn nabízí svým klientům, a to z hlediska dostupných technologií, rozsahu řešení i způsobu výběru z řady možných řešení.“

Sergej Levtějev, předseda představenstva IBA Group, k tomu poznamenal: „Je to vůbec poprvé, co IBA Group přihlásila do evropských cen IT & Software Excellence Awards řešení tvořené hardwarem i softwarem. Systém AFC je integrovaná sada softwarových programů a hardwarových zařízení v rozsahu od aplikací pro správu až po prvotřídní analytické nástroje. Příslušné orgány mohou používat data z AFC systému k analýze vytíženosti hromadné dopravy, práce revizorů a funkčnosti celého systému. Mají tak komplexní kontrolu nad procesy ve veřejné dopravě. IBA Group je poskytovatel IT s optimalizovanými procesy a diverzifikovaným portfoliem služeb a řešení. Do budoucna plánuje uvedení inovativních řešení, která uspokojí poptávku nových klientů v měnícím se prostředí.“

IBA Group se účastní cen Excellence Awards agentury IT Europa od roku 2008. V minulých ročnících získala některou z cen v letech 2014, 2012 a 2011.

Podívejte se na úplný seznam vítězů

Podívejte se na video z předávání cen

Přečtěte si starší články k tomuto tématu

IBA Group získala evropskou cenu IT Excellence za systém výběru jízdného