Projekt IBA Group zvítězil v soutěži European IT & Software Excellence Awards 2017

IBA Group získala ocenění 2017 European IT Excellence AwardDne 30. března oznámila organizace IT Europa laureáty cen European IT & Software Excellence Awards 2017, předních celoevropských ocenění pro distributory, nezávislé dodavatele softwaru (ISV), poskytovatele řešení, systémové integrátory a jejich dodavatele a distributory. IBA Group podala přihlášku ve třech kategoriích pro nezávislé dodavatele softwaru a zvítězila v kategorii Information & Document Management Solution of the Year.

Letošní, již devátý ročník cen European IT & Software Excellence Awards přilákal více než 500 účastníků, přičemž mezi finalisty se probojovalo přes 100 společností z 28 evropských zemí. Finále se účastnilo celkem 61 poskytovatelů řešení, 39 nezávislých dodavatelů softwaru a 51 dodavatelů. Ceny byly uděleny za IT řešení, která zákazníky maximálně oslovují, umožňují dosáhnout lepších obchodních výsledků, usnadňují interpretaci dat a přinášejí efektivnější a užitečnější výsledky. Podle porotců pak žebříček vítězů skutečně odráží jak sílu evropského odvětví IT, tak řadu změn v jeho směřování.

„Nejen, že jsme zaznamenali rekordní počet účastníků a hlasů z daného odvětví, ale kvalita byla ještě vyšší než v předchozích letech, což potvrzuje náš názor, že Evropa vstoupila do nové éry důvěry v IT. Úkolem našeho odvětví pak je, abychom tyto nápady uvedli na trh a abychom obecně zaměřeným médiím, politikům a státní správě ukázali, že se v našem sektoru nezabýváme jen bezpečnostními hrozbami a kybernetickým nebezpečím, ale pravidelně zvyšujeme produktivitu běžných podniků i jednotlivců. Důkazem jsou projekty, na které upozorňujeme prostřednictvím výběru finalistů a vítězů,“ uvedl John Garratt, redaktor organizace IT Europa, který vedl panel porotců.

„IBA Group dosahuje vynikajících výsledků v IT po celou dobu své existence. Oceněný projekt tak představuje další důkaz našeho odhodlání splňovat vysoké standardy v oblasti poskytování služeb a zákaznické spokojenosti. Mě osobně pak těší, že porotci ocenili IBA Group jako jednoho z nejlepších celoevropských poskytovatelů IT,“ dodal předseda představenstva IBA Group Sergej Levteev.

IBA Group se soutěže účastní již od roku 2008, přičemž ocenění získala v letech 2015, 2014, 2012 a 2011.

Zobrazit ceny European IT & Software Excellence Awards 2017

IBA Group získala ocenění 2017 European IT Excellence Award IBA Group získala ocenění 2017 European IT Excellence Award

IT Europa

Společnost IT Europa je předním poskytovatelem služeb v oblasti strategické business intelligence, zpravodajství a analýz se zaměřením na evropský trh IT a primární kanály, o něž se tento trh opírá. Vedle informačních služeb nabízí společnost širokou škálu databázových zpráv a organizuje evropské konference a akce pro odvětví IT a telekomunikací. Další informace naleznete na adrese www.iteuropa.com.

© 1993-2017 IBA Group a.s.