IBA Group vyhrála European IT & Software Excellence Award 2018

Skupina IBA získala ocenění European Excellence Award 2018Dne 19. dubna IT Europe oznámila vítězství v soutěži European IT & Software Excellence Awards 2018, přední celoevropské soutěži pro prodejce ISV, poskytovatele řešení, systémové integrátory a jejich dodavatele i distributory. Skupina IBA byla vybrána v kategorii ISV Software; Innovation Solution of the Year.

IBA Group se účastní soutěže od roku 2008 a byla vyhlášena vítězem v letech 2017, 2015, 2014, 2012 a 2011. Oceněnými kategoriemi byly Relationship Management (2011), Management informací a dokumentů (2012 a 2017), ERP Řízení dodavatelského řetězce (2014) a vertikální řešení roku (2015).

Aktuálním oceněním je řešení pro jihoafrickou banku (2018), které je komplexním zvládnutím digitalizovaných obchodních procesů, které poskytují kognitivní PC automatizaci.

Skupina IBA navíc představila nejlepší postupy pro vývoj softwaru v procesech RPA banky.

V rámci desátého ročníku získaly Evropské ocenění v oblasti IT & Software Excellence Awards 2018 pouze několik nejvýše postavených společností, přičemž mezi finalisty bylo zastoupeno 29 zemí. Ceny byly uděleny za IT řešení, která se dostanou do podstaty problémů, poskytují výhled na lepší a jednoduší podnikání klientů, jasněji interpretují data a reprezentují efektivnější výsledky.

IBA Group vyhrála European IT & Software Excellence Award 2018John Garratt, redaktor společnosti IT Europa a předseda hodnotících odborníků, uvedl: “Tento rok byl rokem inovace v ocenění, kdy výsledky ukázaly skutečně strategické umístění IT jako klíčového hráče v řešení problémů zákazníků. Projekty ukázaly množství myšlenek, které mohou zásadním způsobem ovlivnit uživatele, zákazníky a dokonce celý průmysl. Průmysl se dále mění v závislosti na potřebách zákazníka.”

Sergej Levteev, předseda skupiny IBA, dodal: “Skupina IBA demonstruje nejvyšší standard v oblasti IT během celé její 25 leté existence. Ocenění je dalším důkazem našeho odhodlání dosáhnout vysokých cílů v poskytování služeb. Jsme obzvlášť hrdí, že jsme získali ocenění za inovace. Skupina IBA podporuje inovativní přístupy k řešení problémů zákazníků a investuje do nových technologií, které výrazně zlepšují obchodní procesy našich zákazníků. Jsem rád, že porotci vyhodnotili skupinu IBA jako jednu z nejlepších firem poskytující celoevropské IT řešení.”

European IT & Software Excellence Award 2018