IBA Group — ve finále cen European IT Excellence Awards 2015

IBA Group byla zařazena mezi finalisty European IT & Software Excellence 2015 Awards v kategoriích pro systémové integrátoryIBA Group oznamuje, že byla zařazena mezi finalisty cen European IT & Software Excellence Awards 2015 agentury IT Europa. Jedná se o prestižní celoevropské ceny pro nezávislé dodavatele softwaru, poskytovatele řešení a systémové integrátory.

Společnost IBA Group byla zařazena mezi finalisty v následujících kategoriích pro systémové integrátory:

• Řešení roku pro veřejný sektor a komunální služby
  • Vertikální řešení roku.

Celkem se letos probojovalo do finále 83 společností z 32 evropských zemí. Vítězové budou oznámeni na slavnostní večeři European IT & Software Excellence 2015 Awards 25. března 2015.

Organizátoři letošní soutěže zdůrazňují, že letos se přihlásil rekordní počet soutěžících a kvalita přihlášených projektů byla opravdu vysoká. Předseda poroty a redaktor IT Europa John Garratt uvádí: „Byla odvedena opravdu spousta vynikající práce. Porota udělila některá bodová hodnocení, která jsou dosud nejvyšší v sedmileté historii těchto cen. V přihlášených projektech jsou zastoupeny všechny typy od vládních víceletých projektů přes velká multioborová schémata až po skutečně inovativní nápady pro malé vertikální trhy. Chtěl bych poděkovat všem soutěžícím za účast. Také si myslím, že můžeme použít kvalitu přihlášených projektů za důkaz toho, že IT je v Evropě velmi životaschopné odvětví, které dokáže reagovat na nejrůznější požadavky zákazníků.“

IT Europa pořádá ceny The European IT & Software Excellence Awards s cílem vyzdvihnout rozhodující roli ISV, poskytovatelů řešení a systémových integrátorů při realizaci skutečných řešení. Bylo vyhlášeno osm kategorií pro ISV, sedm pro dodavatele a jeden pro poskytovatele řešení tak, aby byly pokryty všechny hlavní zákaznické a oborové segmenty od malých a středních podniků přes velké korporace po veřejný sektor.

IBA Group se účastní soutěže Excellence Awards IT Europa od jejího vzniku v roce 2008. Zvítězila v letech 2014, 2012 a 2011.

O IT Europa

IT Europa je přední poskytovatel strategických obchodních informací, zpráv a analýz o evropském IT trhu a primárních kanálech, které na něm působí. Společnost vydává publikace jako např. IT Europa Newsletter, prodává celou řadu databázových výkazů a pořádá evropské konference a akce pro IT a telekomunikace. Další podrobnosti viz www.iteuropa.com