IBA Slovakia — Nová pobočka IBA Group na Slovensku

IBA Slovakia — Nová pobočka IBA Group na Slovensku„Expanze na Slovensko byla dlouhodobým plánem IBA Group. Koncem roku 2014 jsme jako IBA CZ z pověření mateřské společnosti zahájili právní kroky k založení a zahájení provozu IBA Slovakia v Bratislavě. Od 1. 5. 2015 je IBA Slovakia plně funkční“, říká Aleš Hojka, generální ředitel IBA CZ a zároveň jednatel IBA Slovakia.

„Slovensko pro skupinu IBA není novým trhem, už nyní tam máme několik významných zákazníků, např. O2 SK, Allianz SK nebo Slovak Telecom. Naším cílem bylo být jim ještě blíže. Otevřeli jsme kancelář, přijali rodilého Slováka, který se stará o rozvoj obchodu a hledá nové příležitosti a vytvořili tým lidí, který by měl s rozvojem firmy pomoci. Potřebujeme se lépe seznámit s tamním prostředím a pochopit potřeby trhu.“, pokračuje Valentin Kazan, viceprezident IBA Group.

IBA Group chce prostřednictvím své nové pobočky přinést na slovenský trh zkušenosti a technické znalosti s implementacemi řešení a služeb, které skupina nabízí celosvětově. Jedná se zejména o portálová řešení, řešení pro správu dokumentů a mobilní technologie.

O společnosti IBA Slovakia

IBA Slovakia je technologická společnost, která se specializuje na poskytování služeb v oblasti zakázkového vývoje software. Je součástí nadnárodní aliance IBA Group, jednoho z největších dodavatelů ICT ve střední a východní Evropě. IBA Slovakia vznikla na jaře roku 2015, ale staví na mnohaletých znalostech a zkušenostech týmu IT profesionálů, kteří se zaměřují na portálové technologie, řešení správy obsahu (ECM) a mobilní aplikace.